Atığın Modası Geçti: Sürdürülebilir Tekstil Etkinliği
 Atığın Modası Geçti: Sürdürülebilir Tekstil Etkinliği

Atığın Modası Geçti: Sürdürülebilir Tekstil Etkinliği

 

Avrupa Atık Azaltım Haftası’nın bu yılki teması Atığın Modası Geçti başlığıyla “Sürdürülebilir Tekstil”. Biz de 21 Kasım 2022 tarihinde, Saat 10.00’da, Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde sürdürülebilir tekstil uygulamalarının konuşulacağı bir panel düzenliyoruz. Panelimizde sektörün önde gelen temsilcileri söz alıyor, sürdürülebilirlik uygulamalarını bizlerle paylaşıyor. Konservatuvardan bir öğrencimizin piyano dinletisi panelimize eşlik ediyor.

Etkinliğimize gelirken evde biriktirdiğiniz, giymediğiniz ama atmaya da kıyamadığınız giysilerinizi, ayakkabılarınızı, çantalarınızı da getirin. Karşılığında hediye çekinizi alın. Hediye çekinizle kitap ve kırtasiye alabilirsiniz. Getirdiğiniz kıyafetler bize destek veren bir geri dönüşüm firması tarafından değerlendirilecek ve engelli öğrencilerimiz için faydaya dönüştürülecek. 

Fuaye alanında, stilist sanatçı Elif Kılıç’ın atıklardan yaptığı kıyafetlerden oluşan sergiyi izleme şansınız olacak. Müzik Eğitimi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerimizin gerçekleştireceği mini konsere katılacak, sektörde yer alan sürdürülebilir tekstil uygulamalarına örnekler sunan stantları gezebileceksiniz.

Yılmazipek, Rudolf Duraner ve NURSİM Geri Dönüşüm A.Ş. etkinliğimize sponsor oluyorlar.

Bize katılın!

BUÜ Sürdürülebilir Kampüs Koordinatörlüğü

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [18-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [897]