Bursa Uludağ Üniversitesi Karate ve Kickboks Takımı Macaristan'da Avrupa Üniversiteler Şampiyonası'nda Boy Gösteriyor

TAKIMLARIMIZ MACARİSTAN YOLCUSU !

Bursa Uludağ Üniversitesi'nin gurur kaynağı olan kickboks ve karate takımı, European Universities Games 2024 kapsamında Macaristan'a giderek üniversitemizi temsil etmeye başladı. Türkiye'nin önde gelen sporcularından oluşan takım, Bursa Uludağ Üniversitesi Spor Koordinatörü Öğr. Gör. Tuncer Topsaç ve Spor Müdürü Mehmet Şerif Arslan liderliğinde mücadeleye hazır. Kafileye ayrıca Spor Hekimi Dr. Mehmet Nesim Kaya eşlik ediyor. Sporcularımız, Avrupa'nın en prestijli organizasyonlarında yer alarak kickboks ve karate branşında üstün performans sergilemeyi amaçlıyor. Macaristan'da gerçekleşecek olan şampiyonada Bursa Uludağ Üniversitesi adına mücadele edecek olan sporcularımıza başarılar diliyoruz. Gösterdikleri azim ve başarılarıyla üniversitemizin spor geleneğine büyük katkı sağlayacaklarına inanıyoruz.

Haber Tarihi : [10-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [204]