Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılı, Bursa'da düzenlenen coşkulu törenlerle kutlandı. Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 29 Ekim günü yapılan törenler, valilik makamında, vali sayın Mahmut Demirtaş'ın tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Ardından Heykel Atatürk anıtında, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması sonrasında, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar gerçekleşti.

Bursa Uludağ Üniversitesi adına Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanları ve Öğrencileri 100’üncü kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde yer aldı. Tören Sorumluluğunu Öğr. Gör. Nazım Gürak’ın yaptığı Cumhuriyet Bayramı törenine 70 öğrenci ve Dekanımız Prof. Dr. Ramiz Arabacı, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şenay Koparan, Öğretmenlik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nimet H. Korkmaz, Antrenörlük Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şerife Vatansever, Doç. Dr. Sadettin Erol, Öğretim Üyesi Züleyha Avşar, Öğretim Üyesi Yahya Yıldırım, Öğr.Gör. Mehmet Doğan, Öğr.Gör. Cengiz Akça, Öğr.Gör. Ayşegül Doğan, Öğr.Gör. Faruk Korkmaz, Öğr.Gör. Günaydın Kırcı, Araştırma Gör. Merve Gezen katıldı.

Ayrıca BUÜ Halk Oyunları Topluluğu da Atamızın en sevdiği halk oyunu olan, Zeybek halk oyunları ile Bursa halkının coşkulu alkışlarını aldı.

Haber Tarihi : [06-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [535]