.

Bursaspor İnfo Yatırım, Bursa Uludağ Üniversitesi ile bir araya geldi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramiz Arabacı’nın açılış konuşmasını yaptığı açık oturum, öğretim üyeleri Doç. Dr. Recep Görgülü ve Doç. Dr. Sadettin Erol moderatörlüğünde gerçekleşti. Davetli konuşmacılar Bursaspor İnfo Yatırım Başkanı Sezer Sezgin, Genel Menajer Özgün Önver, Başantrenör Jure Zdovc ve başarılı oyuncu Semih Erden öğrenciler ile bir araya geldi.

Oturum sonunda öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasının ardından, katlım sağlayan öğrenciler arasında çekiliş düzenlenerek öğrencilere Bursaspor İnfo Yatırım tarafından Bursaspor hatıra forması hediye edildi.

Başkan Sezer Sezgin, 100. Yıl Hatıra Formasını Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramiz Arabacı’ya takdim etti. Ardından, Spor Bilimleri Fakültesi tarafından davetli konuşmacılarımıza Bursa Uludağ Üniversitesi Üniforması takdim edildi.

Davetli olarak yer aldıkları için  Bursaspor İnfo Yatırım’a, etkinliğini düzenleyen Spor Bilimleri Fakültesi’ne ve katılım sağlayan tüm katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [03-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [501]