Sporun yıldızlarına ödül

Fakültemiz Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Hilal Oruç (Oryantiring), Doktora öğrencisi İnci Ece Öztürk (Bocce) ve Lisans Öğrencisi Buket Öztürk (Bocce) branşlarında elde ettikleri uluslararası başarılarından dolayı "Sporun Yıldızları" ödül töreninde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş tarafından ödüllendirilmiştir. Araştırma görevlimiz ve ögrencilerimizi kendilerini yetiştiren antrenörleri ve aileleri ile birlikte tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

SBF

Haber Tarihi : [01-Şub-2022]