Görükle Minibüsçüler Kooperatifine Teşekkür Plaketi

SS 13 Nolu Bursa Nilüfer İlçesi Görükle Minibüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından Fakültemize 5 adet bilgisayar bağışı yapan başkan Çetin AKTAŞ’ a Dekan Prof.Dr. Ramiz ARABACI tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Fakültemizdeki yetkililerle görüşen başkan Çetin AKTAŞ ve Başkan Yrd. RamazaN İLÇİN eğitime katkı adına bağış yapmak istediklerini iletti. Yapılan bağış kısa sürede temin edilerek yetkililere teslim edildi. Dekan yapılan yardımdan dolayı çok mutlu ve huzurlu olduğunu belirterek kuruluşun Başkanı Çetin AKTAŞ’ a teşekkür plaketini takdim etti. Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ramiz ARABACI, “Sosyal sorumluluk içerisinde eğitime ve fakültemize vermiş olduğu desteklerden dolayı dekanlık yönetimi, tüm personel ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Tarihi : [05-Eki-2021]

Haber Görüntüleme : [1.058]