2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezuniyet İşlemleri

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında mezun olma hakkı kazanan tüm öğrenciler için gerekli işlemler;

BAŞVURULAR SADECE E-POSTA YOLU İLE YAPILACAKTIR. 

1- Dilekçe Örneği (indiriniz),

2- Nüfus Cüzdanı fotokopisi (pdf olarak gönderiniz),

3- Kütüphane ilişik kesme işlemleri için tıklayınız.

4- BAŞVURULAR SADECE E-POSTA YOLU İLE YAPILACAKTIR. Yukarıdaki belgeleri öğrenciler @uludag.edu.tr uzantılı kurumsal e-posta adreslerinden, sbfogis@uludag.edu.tr adresine göndererek mezuniyet işlemlerini tamamlayacaklardır. 

Not:  Diploma temini için Spor Bilimleri Fakültesi web sitesinde duyuru yapılacaktır. Diploma kişinin özel bilgilerini içerdiğinden kendisi ve yasal olarak noter huzurunda vekalet verdiği kişi haricindeki herhangi birine verilemez. Vekaletnamelerde vekaletin ne için verildiği açıkça yazılmalı ve vekaletin aslı olmalıdır. Vekaletnamelerin fotokopisi ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Kütüphane İlişik Kesme İşlemleri Hakkında Duyuru

Bursa Uludağ Üniversitesi Kütüphane Yönergesi’nin 19.uncu maddesinde yapılan değişiklik ile ilişik kesme işleminin, Kütüphane web otomasyon sistemi üzerinden çevrimiçi yapılmasına olanak sağlayan güncelleme, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından hizmete açılmıştır.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Merkez Kütüphanesinden ilişiğini kesmek isteyen öğrencilerin, bu hizmetten faydalanabilmesi için; üyeliklerinin aktif olmasıüzerlerinde ödünç alınmış kitap olmaması ve gecikme cezalarının bulunmaması gerekmektedir.

Kütüphane ilişik kesme işlemini çevrimiçi talep eden öğrencilerin, hesapları uygun olanların işlemleri gün içinde yapılacak olup Nokta Üniversite Otomasyonu ilişik kesme işlemi de aynı gün yapılacaktır.

İlişik kesme işlemi ayrıntılı bilgi: https://uludag.edu.tr/kutuphane/konu/view?id=6823

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [14-Eyl-2020 11:42]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [14-Eyl-2020 11:43]

Duyuru Görüntüleme : [2.812]