Etkinlik : VI. Süt ve Süt Hayvancılığı Öğrenci Kongresi

Etkinlik Yeri : Online


Etkinlik Başlangıç Tarihi : 31-05-2022


Etkinlik Bitiş Tarihi : 31-05-2022

Etkinlik Başlangıç Saati : 08:00


Etkinlik Bitiş Saati : 17:00


Etkinlik Açıklama :

Değerli Katılımcılar,

Ülkemizdeki meslek yüksekokullarında eğitim gören öğrencilerin, Süt ve Süt Hayvancılığı alanında güncel bilgi alışverişlerinde bulunması ve sosyal aktiviteler ile bir araya getirilmesi amacıyla VI. SÜT VE SÜT HAYVANCILIĞI ÖĞRENCİ KONGRESİ Bursa Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde 31 Mayıs 2022 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenecektir.

Bu yıl altıncısını düzenleyeceğimiz kongremizin ana teması “Sürdürülebilirlik” olarak belirlenmiştir. Kongremiz, ülkemiz ekonomisinde önemli bir yere sahip olan süt üretimi ve süt hayvancılığının sürdürülebilirliğine katkı sağlayacak ve konu ile ilgili; güncel bilgilerin sergilenebilmesi ve yeni araştırma sonuçlarının paylaşılması için olanaklar sunacaktır.

“Süt ve ürünleri üretim teknolojileri” ve “süt hayvancılığı” konularının tüm yönleri ile ele alınmasını amaçlayan kongremizde: süt ve ürünleri teknolojilerinde yenilikçi yaklaşımlar, ambalajlama, etiket okuryazarlığı, coğrafi işaretler, sürdürülebilirlik; süt hayvancılığında yeni teknolojiler, hayvan sağlığı, iklim değişikliği, GDO’lu yem ve hormon kullanımı ve Covid-19 pandemisinin süt sektörü ve süt hayvancılığı üzerine etkileri alanlarında sözlü ve poster sunumları olacaktır. Kongremize katılım ücretsizdir. Daha detaylı bilgi ve başvuru tarihlerimiz için www.uludag.edu.tr/kmyokongre adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu önemli etkinlikte sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyacağız.

 

Sevgi ve Saygılarımızla,

Kongre Düzenleme Kurulu


Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler

Etkinlik Tarihi : [31-May-2022]

Etkinlik Görüntüleme : [1.038]