TBMYO Mesleki Eğitim Danışma Komitesi Toplandı

Proje kapsamında TBMYO  Mesleki Eğitim Danışma Komitesi  26.12.2019 tarihinde toplanmıştır. Toplantıya Prof.Dr. Mehmet KARAHAN başkanlığında Osman CANİK (Elvin Tekstil), Orhan İĞREK (İğrek Makine), İsmail DÜLGER (Bosch Bursa), Esra ÖZTÜRK KUYU ( Mekaş A.Ş.), Seçil DEMİR (Emko Elektronik A.Ş.) Selda ÖZTÜRK ( Haksan Otomotiv) katılmıştır. Verimli geçen toplantının sonucunda mesleki eğitimin önemi, Meslek Yüksekokulu mezunlarının mesleki niteliklerinin arttırılması, ders müfredatlarının güncellenmesi,  Meslek Yüksekokulları ve sanayi kuruluşları arasında yeni eğitim modellerinin oluşturulması kapsamında görüşler ortaya koyulmuştur. Üniversite sanayi işbirliğinin gelişimine katkı sağlayan bu toplantı çalıştay oluşumuyla şekillenecektir. Mesleki eğitim konusunda alınan kararlar ve belirlenen eylem planları mesleki eğitime önemli katkılar sağlayacaktır.

Haber Tarihi : [27-Ara-2019]

Haber Görüntüleme : [801]