BTSO Meslek Komiteleri Toplantısı Yapıldı

24.12.2019 tarihinde  BEBKA Proje Ekibi BTSO 6. ve 31. meslek komiteleri ile toplandı. Toplantıya TBMYO Moda Tasarım Programından, Program Başk. Öğr. Gör. Hatice Kübra Özbey, Öğr. Gör. Gİzem Anşin Gürtekin ve Öğr. Gör. Mine Balcı katıldı. 6. Meslek Komitesinde HAZIR GİYİM İMALATI üyelerinden, Orhan Yedikardeşler, Adem Çolak, Sedat Şengül, Mustafa Gürses ve Nihat Alpay, 31. Meslek Komitesi HAZIR GİYİM TİCARETİ üyelerinden Ali Azizoğlu, Salih Kahveci, Metin Şenyurt, Mesut Okyay ve Erdem Karadeniz katılmıştır.

Toplantıda BEBKA projesi tanıtıldı, sektörün MYO öğrencileri ile ilgili düşüncelerine yönelik proje kapsamında anket uygulaması yapıldı. Moda tasarım programı ile ilgili sektörün ihtiyaçları ve yapılması gerekenler konuşuldu. Özel sektörden alınacak seminer ve teknik gezi destekleri ile öğrencilerin sektörü tanımasının önemi vurgulandı. Ocak ayında düzenlenecek Junio Show fuarı için TBMYO Moda Tasarım Programına tanıtım yapmak için stand verilmesi, öğrencilere yönelik malzeme desteği sağlanması, staj ve iş yeri eğitimi için destek verileceği kararlaştırıldı.

Haber Tarihi : [27-Ara-2019]

Haber Görüntüleme : [773]