BEBKA projesi kapsamında kurulan Hibrit ve Elektirikli Taşıtlar programımıza, Hybrid CHR Crossover (RH) TOYOTA Otomotiv Sanayi TÜRKİYE A.Ş tarafından hibe edilmiştir.
 BEBKA projesi kapsamında kurulan Hibrit ve Elektirikli Taşıtlar programımıza, Hybrid CHR Crossover (RH)  TOYOTA Otomotiv Sanayi TÜRKİYE A.Ş tarafından hibe edilmiştir.

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda BEBKA projesi kapsamında kurulan Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar programımıza, Hybrid CHR Crossover (RH) model araç TOYOTA Otomotiv Sanayi TÜRKİYE A.Ş tarafından hibe edilmiştir. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Yeni teknoloji ile donatılmış araç yüksekokulun Elektrik ve Enerji Bölümü öğrencilerinin mesleki gelişimleri için kullanılacak olup laboratuvardaki hibrid araç ihtiyacını tamamlayarak özel sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün eğitimine önemli katkı sağlayacaktır.

Haber Tarihi : [31-Eki-2021]

Haber Görüntüleme : [1.204]