28/2/2024

Bölümümüz Hukuk Bilimleri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar GÜLENER, Anayasa Mahkemesi ile Koç Üniversitesi tarafından ortak düzenlenen ve Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesinin ev sahipliği yaptığı “Anayasal Yorumun Geleceği: Bireysel Başvuru ve Norm Denetimi için Yeni Perspektifler” adlı Konferansa "Bir Fenomen Olarak Bireysel Başvuru: Avukat Deneyimleri Bize Neler Söylüyor? başlıklı tebliğ ile katıldı. Sunulan tebliğ ile  Bursa Uludağ Üniversitesi BAP Koordinatörlüğü tarafından desteklenen Prof. Dr. Serdar GÜLENER'in yürütücülüğünü gerçekleştirdiği, Bölümümüz Araştırma Görevlisi Dr. Abdullah Yasin ERDEM ile Yüksek Lisans öğrencimiz Av. Senanur KAYA'nın araştırmacı olarak yer aldıkları 2022-1023 no'lu Genel Araştırma Projesi ile elde edilen bulgular konunun muhatapları ile paylaşıldı.

Ayrıca bkz. Anayasa Mahkemesi Anayasa Araştırmaları Merkezi (AYAM)

Haber Tarihi : [27-Şub-2024]

Haber Görüntüleme : [243]