FONKSİYONEL GIDALAR PROJE YARIŞMASI
Fonksiyonel Gıdalar ve Beslenme dersi kapsamında Hemşirelik Bölümü 3.sınıf öğrencileri arasında 20.12.2018 tarihinde düzenlenen proje yarışması büyük ilgiyle karşılandı. Fonksiyonel ürünler Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU, Dekan Yardımcısı-Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin GÜLDAŞ, Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Sine Özmen TOGAY ile fakültemiz öğretim elemanları ve öğrenciler tarafından büyük beğeni kazandı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Yarışmada dereceye giren öğrenciler ve hazırladıkları fonksiyonel ürünler
SIRALAMA | FONKSİYONEL ÜRÜNLER | ÖĞRENCİ İSİMLERİ |
1. | Fonksiyonel Ekmek |
Betül KARAKURT - Cennet Seval ÇELİK - Ebru KARATAŞ |
2. | Fonksiyonel Çorba |
Ali ÇAKIR - Gizem YÖNTEM - Gülşah TÜRKOĞLU - Saliha ELÇİ |
3. | Fonksiyonel Sporcu İçeceği |
Yeşim DEMİRCİ - Mertcan KURT - Suna SÖZER |
4. | Fonksiyonel Yoğurt |
Ayşe GÜRAN - İzzettin DENİZ |
5. | Fonksiyonel Çikolata |
Buket YAVUZ - Elif BEKTAŞ - Esin DEMİRKIRAN - Gülan Esra GÜVEN |
Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv