20. Ulusal Uludağ Pediatri Kış Kongresi'nde Fakültemizin Başarısı

7 Mart 2024 tarihinde Bursa Uludağ Grand Yazıcı Otel’de gerçekleştirilen 20. Uludağ Pediatri Hemşireliği Kış Kongresine, fakültemiz öğrenci ve akademisyenleri katılmıştır. Hemşirelik oturumunda, fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU ve Öğr. Gör. Semra SÜRENLER oturum başkanı olarak görev almış, Dr. Öğr. Üyesi Ayla İrem AYDIN ve Arş. Gör. Meryem ATAK ise panelist konuşmacı olarak katkıda bulunmuşlardır. Ayrıca 20. Ulusal Uludağ Pediatri Kış Kongresine sözel bildiriyle katılan Dr. Öğr. Üyesi Ayla İrem Aydın’ın öğrenci Doğukan Reis ile yaptıkları çalışma “sözel bildiri ikincilik ödülü” almıştır. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Kongrenin sosyal programına katılan öğrenciler, bilimsel etkinliklerin yanı sıra Uludağ’ın doğal güzelliklerini de deneyimleme şansı bulmuşlardır. Kongreye katılımımızı destekleyen kongre sekreterliği ve düzenleme kuruluna teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [13-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [214]