Avrupa Birliği Projesinde İlk Aşama Tamamlandı

AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİNDE İLK AŞAMA TAMAMLANDI

Avrupa Birliği Prima Fonu tarafından finanse edilen “Akdenizli tüketicileri sürdürülebilir sağlıklı Akdeniz beslenme modellerine geçirmek” (Switching Mediterranean consumers to Mediterranean sustainable healthy dietary patterns) isimli bilimsel Araştırma Projesinde ilk basamak başarıyla tamamlandı.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Güldaş’ın yürütücülüğünde ve fakültemiz öğretim elemanlarının içerisinde yer aldığı multidisipliner araştırma grubu proje ortaklarından KOCAHAN firmasıyla işbirliği içerisinde sağlıklı atıştırmalıkların geliştirilmesine yönelik besin prototiplerini geliştirmeye başlamıştır.
Fakültemiz öğretim elemanlarımızı ve proje ortaklarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Proje Linki: https://switchtohealthy.eu/

Haber Tarihi : [26-Oca-2023]