Fakültemiz öğrencileri “Kadın Sağlığını Geliştirme” konusunda Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde katkı sunmuşlardır.

Fakültemiz 1. Sınıf “Toplumsal Duyarlılık” dersi öğrencileri” ile “Evrensel Sağlık Topluluğu Öğrencileri”, 17 Mart 2022 tarihinde 17:00-19:00 saatleri arasında Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde, Bursa Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BUKAM) tarafından düzenlenen “Dünya Kadınlar Günü Kutlaması Sanatta ve Sporda Başarılı Kadınlar” etkinliğine “Kadın Sağlığını Geliştirme” konusunda hazırladıkları poster ve broşürlerle katkı sunmuşlardır. Etkinliğe katkı veren Prof.Dr.Hicran YILDIZ, Dr.Öğr.Üyesi Nevin UTKUALP, Öğr.Gör.Dr.Aylin PALLOŞ hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [21-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [1.373]