Rektör'den

Bursa Uludağ Üniversitesi, Anadolu’nun önemli kültür başkentlerinden biri olan Bursa’nın sanatsal ve kültürel değerlerini koruma ve bu değerlere katkıda bulunarak onları sonraki kuşaklara aktarmak konusunda önemli bir misyon yüklenmiştir.

Kültürel ve sanatsal çalışmaların yanı sıra bilimsel faaliyetleriyle de Türkiye’nin araştırma üniversiteleri arasında yer alan Bursa Uludağ Üniversitesi, son dönemde bilim ve sanat alanında ortaya konan yeni çalışmaları yakından takip etmekte ve desteklemektedir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı işbirliğinde 10-11 Kasım 2024 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilecek olan I. Ulusal Sahne ve Görüntü Sanatları Sempozyumu, disiplinler arası ve kültürler arası çalışmalara ve araştırmalara yer vermesi açısından önemli bir iletişim alanı olarak değerlendirilmektedir.

Çok kültürlü ve disiplinler arası sanat ortamında gelecekteki iş birliklerinin temellerinin atılmasına katkı sağlaması açısından da büyük önem verdiğimiz I. Ulusal Sahne ve Görüntü Sanatları Sempozyumu’na katılacak kıymetli akademisyenlere ve sanatçılara şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Ferudun YILMAZ

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü

Sempozyum Onursal Başkanı

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [06-Ara-2022 11:05]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [31-Tem-2024 08:36]

İçerik Görüntüleme : [705]