Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası’na BUÜ damgası

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Spor Bilimler Fakültesi öğrencileri, Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası’na damga vurdu.

BUÜ Spor Bilimleri Fakültesi sporcuları, 23-28 Şubat tarihleri arasında Aydın Kuşadası’nda düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası’nda farklı derecelerde başarı elde etti. Şampiyona’ya katılan Enes Gezer 81 kiloda, Aydın Aslan 75 kiloda, M. Sait Öncül ise 60 kiloda Türkiye 1.si oldu. Sporculardan Hüseyin Gazigil 90+ kiloda, Zafer Şayık ise 67 kiloda Türkiye 3.sü olmayı başardılar.

Takım antrenörlüğünü BUÜ Spor Müdürü Tuncer Topsaç’ın üstlendiği sporcular, topladıkları puanlar ile takım halinde Üniversiteler Muay Thai B Divisyon Türkiye 2.liği kupasını da havaya kaldırdı.

Haber Tarihi : [05-Mar-2020]

Haber Görüntüleme : [2.423]