Masa Tenisi Turnuvası

2. Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Adına Açılış Konuşması
3. Gösteri Maçı

AMAÇ
Tüm Bursa Uludağ Üniversitesi çalışanlarının, bulundukları birimlerin dışında da bir araya gelmelerini sağlayarak tanışma fırsatı oluşturmak, birimler arası iletişimi güçlendirmek ve personelimizin hobilerini gerçekleştirecekleri fırsatları ortaya çıkarmak.
Personellerimizin ”sevgi, kardeşlik, dostluk ve başarı” duygularının fair-play kuralları ile pekiştirilerek, kurumsal aidiyet duygusunun, birliktelik ve ortak başarı hedefi ile yerleşik kılınması sağlamak.
TURNUVA KURALLARI
1. Kadın ve erkek personelimiz ayrı fikstürlerde yarışacaklardır.
2. Her oyuncu spor kıyafet ve spor ayakkabı ile turnuvaya katılım sağlayacaktır.
3. Masa tenisi malzemesi bulunmayan personelimize raket ve top temin edilecektir.
4. Maçlar kazanılmış 3 set üzerinden oynanacaktır.
5. Setler 11 sayı üzerinden oynanacaktır. 10-10 olması durumunda, 2 sayı farklı üstünlüğe ulaşana kadar set devam edecektir.
6. Maçta her oyuncunun 1 dakikalık 1 mola hakkı vardır.
7. İlk servis atma, karşılama ve saha seçimi maçın hakemi tarafından kura ile belirlenecek ve kurayı kazanan oyuncu servis veya saha seçimini yapacaktır.
8. Turnuva Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından belirlenmiş oyun kuralları çerçevesinde oynanacaktır.
9. Herhangi bir anlaşmazlık durumunda Turnuva Düzenleme Komitesine dilekçe ile başvuru yapmanız gerekmektedir. İtirazlar konusunda Komitenin aldığı kararlar nihai kararlar olacaktır.
Not: Fikstür ve müsabaka saatleri başvurulardan sonra ilan edilecektir.

Turnuva düzenleme komitesi üyeleri :
. Prof.Dr. Ferudun YILMAZ Rektör Yardımcısı
. Osman DİKMEN Genel Sekreter
. Mehmet AYDEMİR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı
. Rıdvan USLU Personel Daire Başkan V.
. Öğr.Gör. Tuncer TOPSAÇ Spor Müdür V.
. Dr.Öğr.Üyesi Canan BASTIK SALKIM Spor Bilimleri Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi
. A. Emre ÜZÜ Raportör

Aşağıdaki başvuru dilekçesini doldurarak Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Destek Hizmetler Müdürlüğü Personel Bürosuna şahsen teslim etmeniz gerekmektedir.

BAŞVURU DİLEKÇESİ SAĞLIK BEYAN BELGESİ

Haber Tarihi : [13-Oca-2023]