Yemek Bursu Başvuru Sonuçları (Yedek Liste)

Yemek Bursu almaya hak kazanan yedek listede ki öğrencilerimizin 29 Kasım / 10 Aralık 2021 tarihleri arasında aşağıda belirtilen evraklar ile birlikte Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

10 Aralık 2021 tarihi itibari ile evrak beyanlarını teslim etmeyen ya da eksik belge getiren öğrencilerimizin bursları iptal edilecektir.

Müracaat Evrakları

1. Nüfus Kayıt Örneği ( Ebeveyn E- Devletinden )
  2. Kirada oturanlar için Kira Kontratı veya Lojmanda otaranlar için Lojmanda Oturduğunu Gösterir Belge ( Hem Öğrenci Hem Aile İçin )
  3. Öğrenime Devam Kardeşler için Öğrenci Belgesi ( Ebeveyn E- Devletinden )
  4. İkametgâh ( E-Devlet )
  5. Özel veya Devlet Yurdunda Kalanlar İçin Yurt Barınma Belgesi ( Devlet yurdu için E-Devlet )
  6. Aile Gelirini Gösteren Belge (Çalışan veya emekli Anne-Baba Maaş Bordrosu veya Sosyal Güvenlik Kayıt Belges E-Devlet )
  7. Transkript ( Yeni Kayıt ve Hazırlık Sınıfı Öğrencileri hariç )
  8. Kredi/Burs Durum Belgesi ( E-Devlet)

Yemek Bursu Yedek Sonuç Listesi için tıklayınız.

İletişim:

Beslenme Müdürlüğü