BURSA TÜRK KÜLTÜR MİRASI PLASTİK SANATLAR PROJESİ SERGİSİ

“2022 Türk Dünyası Kültür Başkenti Bursa” etkinlikleri çerçevesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği, yürütücülüğünü Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümü öğretim üyesi Doç. Tolga ŞENOL’un, yardımcılığını ise yine aynı bölümden Doç. Gülser AKTAN’ın üstlendiği “Bursa Türk Kültür Mirası Plastik Sanatlar Projesi”, 06.06.2022 tarihinde Tayyare Kültür Merkezi Sami Güner salonunda açılan sergiyle gerçekleştirilmiştir. Sergi açılışını İnegöl Belediye Başkanı Alper TABAN ve Bursa Büyükşehir Belediyesi başkan vekili Halide Serpil ŞAHİN yapmışlardır.

Sergide 12 öğrencinin 100x80cm boyutunda yağlı boya tekniğinde yapmış olduğu 22 adet Bursa temalı resim yer almaktadır. Sergi 10.06.2022 tarihine kadar açık olacaktır.

Haber Tarihi : [07-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [1.474]