ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADRO İLANI (03.10.2022) (İLAN 2022/4) Ön Değerlendirme Sonuçları


 Ön Değerlendirme Sonuçları yayınlanan öğretim elemanı kadro ilanımız için yapılacak itirazlar 21.10.2022 Cuma günü mesai bitimine kadar ilgili Birime yazılı olarak yapılabilir. Bu tarihten sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
 


 

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADRO İLANI (2022/4)
ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI
BİRİM BÖLÜM ABD/PROGRAM KADRO ÜNVANI KADRO DERECESİ KADRO ADEDİ AÇIKLAMA ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU
BÜYÜKORHAN MYO ORMANCILIK AVCILIK VE YABAN HAYATI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (Ders Verecek) 6 1    
HARMANCIK MYO MUHASEBE VE VERGİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (Ders Verecek) 5 1 İşletme veya Özel Hukuk alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında en az 1 (bir) yıl ders vermiş olmak.  
HARMANCIK MYO MUHASEBE VE VERGİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (Ders Verecek) 5 1 İktisat, İşletme, Maliye alanlarından birinde tezli yüksek lisans veya doktora yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında en az 1 (bir) yıl ders vermiş olmak.  

 Rektörlüğümüzce ilan edilen Harmancık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadroları için 20.10.2022 tarihinde yayınlanan Ön Değerlendirme Sonuçlarına yapılan itirazların değerlendirilmesi neticesinde sehven yapılan maddi hatalar tespit edilmiş olup Ön Değerlendirme Sonuçları YENİDEN düzenlenmiştir.
    Başvuruda bulunan adaylara duyurulur.

TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI (Çocuk Onkolojisi) ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (Uygulamalı Birim) 1 1    
VETERİNER FAKÜLTESİ KLİNİK ÖNCESİ BİLİMLER VETERİNERLİK PARAZİTOLOJİSİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 5 1    

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Eki-2022 17:11]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [22-Eki-2022 09:16]

Duyuru Görüntüleme : [5.088]