BUÜ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI ADAY LİSTESİ

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
UNVAN DEĞİŞİKLĞİ SINAVI
(Başvuruda Bulunan Aday Listesi)

Üniversitemizde görev yapan idari personel için "Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği" hükümlerine göre ilan edilen Unvan değişikliği Sınavına yapılan başvurular Sınav Kurulunca incelenmiş ve karara bağlanmıştır.

1-Başvuru şartlarına göre Unvan Değişikliği Sınavına girmesi uygun bulunan/bulunmayan adayların listesi ektedir.

2-Sınava girmesi uygun bulunan adayların sınavı 25 Kasım 2022 Cuma günü yapılacak olup sınav yeri ve saati adaylara daha sonra Üniversitemiz web sayfasından duyurulacaktır.

3- Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF) 2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz dönemi ara sınavlarının 26-27 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacağının açıklanması dolayısıyla 26 Kasım 2022 Cumartesi günü yapılması planlanan Unvan Değişikliği Sınavı 25 Kasım 2022 Cuma gününe alınmıştır.

4- Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup kişilere ve birimlere ayrıca bildirim yapılmayacaktır.

ADAY LİSTESİ

SINAV TAKVİMİ