BUÜ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI İLANI (21 Eylül 2022 - 05 Ekim 2022)

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI İLANI
(Başvuru Süresi 21 Eylül 2022 - 05 Ekim 2022)

 

“Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği” hükümleri gereğince Unvan Değişikliği Sınav sonucuna göre atama yapılacaktır.

Adayların Ek-1 Listede unvanı, birimi, alanı, sınıfı, derecesi ve adedi belirtilen kadrolara atanabilmek için yapılacak olan unvan değişikliği sınavına (ilan edilecek kadrolardan sadece birine) katılma isteklerini başvuru süresi içinde (21 Eylül 2022 – 05 Ekim 2022) Sınav Komisyonu Başkanlığı’na iletilmek üzere başvuru formu ve mezuniyet belgesi ile birlikte Personel Daire Başkanlığı’na müracaat etmeleri gerekmektedir. Aylıksız izinde bulunanlar da dahil olmak üzere kanunen verilmesi zorunlu izinleri kullanmakta olan kurum personelinin unvan değişikliği sınavına katılmaları mümkündür.

Yapılan müracaatlar Sınav Kurulu tarafından incelenecek olup, unvan değişikliği sınavına katılma hakkı elde eden adayların isimleri kurumumuz web sayfasında ilan edilecektir.

Unvan Değişikliği Sınavından 100 üzerinden en az 70 (yetmiş) puan alan başarılı sayılacaktır. Sıralama, en fazla puan alan adaydan başlayarak yapılacak olup ayrıca sözlü sınav yapılmayacaktır. Aynı puana sahip adaylardan hizmet süresi fazla olandan başlanarak atama yapılacaktır.

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca;

1- Unvan Değişikliği Sınavına katılmak için gerekli şartları taşıyan personel, Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

2- Unvan değişikliği sınavı 26 Kasım 2022 Cumartesi günü  Saat 10:00’da  Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesinde yapılacak olup, bina ve salon bilgisi daha sonra duyurulacaktır.

3- 30.06.2021 tarihli ve 31527 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Tasarruf Tedbirleri” kapsamında 657 sayılı Kanunun 68/B maddesi uyarınca yapılacak atamalar sadece yönetici kadroları (şef dahil) ile sınırlı tutulduğundan, atanmaya hak kazanan adayların atamaları kazanılmış hak aylığı derecelerine göre yapılacaktır.

4- Unvan Değişikliği Sınavını kazanan adayların görev yerleri unvanlarına uygun olarak Rektörlüğümüzce belirlenecektir.

5- Adayların 21 Eylül 2022 – 05 Ekim 2022 tarihleri arasında ilana başvurdukları alan ile ilgili mezuniyet belgelerini başvuru formuna eklemeleri gerekmektedir.

6- İlan edilen kadronun görev alanları ve görevin niteliğine ilişkin konular (Ek-2 ) belirtildiği şekilde olup, ayrıca ders notları yayımlanmayacaktır.

7- Adaylar, başvuru ve sınav işlemleri ile ilgili Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Biriminden bilgi alabilirler.

8- Her aşamada Unvan Değişikliği Sınavı’nın bir kısmı ya da tamamı Rektörlükçe iptal edilebilir.

 

 İLAN METNİ (Ünvan Değişikliği Sınavına Tabi Kadrolar)

 Ünvan Değişikliği Sınavına İlişkin Konular

 SINAV TAKVİMİ

 BAŞVURU FORMU 

 

 

 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [21-Eyl-2022 05:36]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [21-Eyl-2022 05:59]

Duyuru Görüntüleme : [4.737]