BUÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL (4/B) KADRO İLANI SONUÇLARI (06.12.2021)

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası ve “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” uyarınca giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere 06.12.2021 tarih ve 31681 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış olan kadro ilanı uyarınca Rektörlük Birimleri kadroları için online olarak alınan başvurular 20.12.2021 tarihi itibariyle sona ermiştir. 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak personel yerleştirmesi yapılacağı ilan edilen pozisyon sayısı kadar asil ve yedek adayların isim listeleri sıralanmış olup ilgili listelere aşağıdaki linklerden erişilebilmektedir.

Büro Personeli (B01)

Büro Personeli (B02)

Büro Personeli (B03)

Veteriner Hekim (V01)

Sağlık Teknikeri (S01)

Destek Personeli (KADIN) (D01)

Destek Personeli (ERKEK) (D02)

Değerlendirmeye ilişkin itirazlar gerekçesi ve ilgili belgeler ibraz edilerek 27.12.2021 Pazartesi günü mesai bitimine (17:00) kadar idari@uludag.edu.tr adresine e-posta gönderilerek yapılabilecektir.

Yerleşmeye hak kazanan asil adayların 27.12.2021 tarihinden itibaren, 07.01.2022 tarihi mesai bitimine kadar (17.00) aşağıdaki belgeleri hazırlayarak; Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Asil olarak yerleşmeye hak kazananlardan süresi içinde başvurmayan veya göreve başlamayan adayların yerine puan sıralamasına göre yedek adaylardan alınacaktır.

Süresi içinde başvurmayan veya göreve başlamayan asil adaylar olması halinde yerlerine alınacak yedek adaylar sıra ile çağrılacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Asil Adaylardan İstenecek Belgeler;

1. Dilekçe (Dilekçe için tıklayınız.) (PDF) (WORD)
  2. T.C. Kimlik Kartı veya Nüfus Cüzdanının aslı ve fotokopisi
  3. Adli Sicil Kaydı Belgesi (e-Devlet’ten alınacak)
  4. Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite veya Sağlık Bakanlığı Hastanelerinden alınmalıdır. Özel hastanelerden alınan Sağlık Kurulu Raporları kabul edilmeyecektir. Sağlık Kurulu Raporunun yukarıda belirtilen tarihler içerisinde ibraz edilememesi halinde göreve başlama tarihinden önce mutlaka teslim edilmiş olması gerekmektedir. Göreve başlama tarihi daha sonraki duyurularda ilan edilecektir.)
  5. Başvuru alanlarında belirtilen Bölüm mezuniyetini gösteren Diplomanın Aslı, Fotokopisi (Her ikisi de teslim edilecek) veya e-Devlet üzerinden alınacak mezun belgesi
  6. 2020-KPSS Puanlarını gösteren Sonuç Belgesi
  7. Askerlik Durum Belgesi
  8. e-Devlet’ten alınacak “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Unvan Listesi” dökümü