BUÜ Görevde Yükselme Yazılı Sınav Nihai Sonuç Listesi ve Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazanan Adayların Sıralı Listesi

Üniversitemiz İdari Personeli Görevde Yükselme Yazılı Sınavı (2020-ÜGYS), Bursa Uludağ Üniversitesi ile Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (SAUSEM) arasında imzalanan Protokol kapsamında 15.12.2020 tarihinde gerçekleştirilmiş ve yazılı sınav sonuçları 21.12.2020 tarihinde Üniversitemiz web sayfası üzerinden ilan edilmiştir. İlgili yönetmelik ve ilgili protokol çerçevesinde yazılı sınav sonuçlarına itiraz eden adayların itirazlarına ilişkin hususlar dikkatlice ele alınmış yapılan inceleme sonucunda herhangi bir hataya rastlanmamıştır.

Üniversitemiz İdari Personeli Görevde Yükselme yazılı sınav nihai sonuç listesi ile sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sıralı listesi ektedir.

 Görevde Yükselme Yazılı Sınav Nihai Sonuç Listesi

 Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazanan Adayların Sıralı Listesi


 

NOT 1 : Yazılı Sınavda başarılı olan adayların sözlü sınavı 19-20 Ocak 2021 tarihlerinde 09:00 –  17:00 saatleri arasında Prof.Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir. Adayların sınava giriş tarihleri ekli listede belirtilmiştir.

NOT 2 : Sözlü sınava girecek adaylardan Covid-19 hastalığı nedeniyle pozitif yada temaslı olanların sınav kurulu başkanlığına sağlık kurumlarından alacakları raporla birlikte sözlü sınav tarihinden en geç 1 gün önce müracaat etmeleri gerekmektedir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Oca-2021 11:31]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [08-Oca-2021 12:03]

Duyuru Görüntüleme : [2.940]