BUÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL İLANI Asil ve Yedek Aday Listeleri (1) (657 SK. 4/B Maddesi uyarınca) (21.12.2020)

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN
657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİNE GÖRE
SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI SONUÇLARI

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara” göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrası uyarınca, giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde  2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak personel yerleştirmesi yapılacağı ilan edilen pozisyon sayısı kadar asil ve yedek adayların isim listeleri belirlenmiştir. Başvuran adayların yerleştirme durumlarını gösteren liste aşağıda yer almaktadır.

ASİL ve YEDEK ADAY LİSTELERİ

- Hemşire
- Psikolog
- Dil ve Konuşma Terapisti
- Perfüzyonist

Asil olarak yerleşmeye hak kazananların 04.01.2021 tarihinden itibaren 08.01.2021 mesai bitimine kadar aşağıdaki belgeleri hazırlayarak; Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsan Kaynakları Birimi’ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Belirlenin süre içinde başvuru yapmayanlar haklarından feragat etmiş kabul edilecektir.

Asil olarak yerleşmeye hak kazananlardan süresi içinde başvurmayan veya göreve başlamayan asil adayların yerine puan sıralamasına göre yedek adaylardan alınacaktır.

Süresi içinde başvurmayan veya göreve başlamayan asil adaylar olması halinde yerlerine alınacak yedek adaylar sıra ile çağrılacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İnsan Kaynakları Birimi’ne teslim edilmesi gereken belgeler:

1-Dilekçe (Dilekçe için tıklayınız)
2-Fotoğraf (4 adet)
3-Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
4-Yerleşim yeri (ikametgah) belgesi (E-devlet üzerinden alınan karekodlu belge kabul edilecektir)
5-Adli sicil kaydı (E-devlet üzerinden alınan karekodlu belge kabul edilecektir)
6-Diploma aslı ve fotokopisi ve e-Devlet üzerinden alınacak mezun belgesi
7-Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite veya Sağlık Bakanlığı Hastanelerinden alınmalıdır. Özel hastanelerden alınan Sağlık Kurulu Raporları kabul edilmeyecektir. Sağlık Kurulu Raporunun yukarıda belirtilen tarihler içerisinde ibraz edilememesi halinde göreve başlama tarihinden önce mutlaka teslim edilmiş olması gerekmektedir. Göreve başlama tarihi daha sonraki duyurularda ilan edilecektir.)
8-Askerlik durum belgesi (E-devlet üzerinden alınan karekodlu belge kabul edilecektir)
9-Mal bildirim formu (Başvuru sırasında Kurumumuzca verilen belge doldurulacaktır)
10-Sigortalı hizmet dökümü (E-devlet üzerinden alınan karekodlu belge kabul edilecektir)
11-En son görev yapılan işyerinden alınan Sigortalı İşten Ayrılış Bildirgesi (SSK Hizmet dökümünde son işyerinden ayrılış tarihi belirtilmişse İşten Ayrılış Bildirgesi’ne gerek yoktur)