GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA GİRECEK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

-Adaylar 15.12.2020 tarihinde yapılacak olan Görevde Yükselme Sınavına Giriş Belgelerini Sakarya Üniversitesi https://basvuru.sakarya.edu.tr/SinavGirisBelgesiSorgula.aspx?s=2 web adresi üzerinden sınav giriş belgelerini alabileceklerdir. Adaylara ayrıca Sınav Giriş Belgesi gönderilmeyecektir.

- Adaylar Sınav Giriş Belgesi, Türkiye Cumhuriyeti Kimliği veya Üniversite Kurum Kimliği ile sınava gelmeleri zorunlu olup, adayların en geç sınav saatinden 40 dakika önce sınav yerinde olmaları gerekmektedir.

-Adayların sınava çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz gibi cihazlarla girmeleri yasaktır.

-COVİD-19 salgını nedeniyle adayların bina girişinde sosyal mesafe ve maske kuralına uymaları önem arz etmektedir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [10-Ara-2020 11:25]