GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA İLİŞKİN DUYURU


GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA İLİŞKİN DUYURU
 

Bursa Uludağ Üniversitesi İdari Personeli İçin Görevde Yükselme Yazılı Sınavı (2020-ÜGYS), Bursa Uludağ Üniversitesi ile Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (SAUSEM) arasında, Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 12. maddesi uyarınca yapılan Protokol kapsamında 21.11.2020 Cumartesi günü saat 12.00’da gerçekleştirilmiştir.

Sınavın dizgi, baskı ve bütün kontrolleri dahil tüm süreç ilgili protokol gereğince tamamen SAUSEM tarafından gerçekleştirilmiştir. “Şef, Memur, Şoför ve Koruma Güvenlik Şefi” sınavları soru kitapçıklarındaki bazı soruların soru metninde, bazı soruların ise cevap şıklarındaki metinlerde basım hataları nedeniyle eksikliklerin olduğu sınav esnasında fark edilmiştir. Bunun yanı sıra “Şef, Memur, Şoför ve Koruma Güvenlik Şefi” sınavları soru kitapçıklarında cevap şıkları dört adet iken (a,b,c,d), cevap için kullanılan optik formda ise beş cevap şıkkı (a,b,c,d,e) bulunduğu sınav esnasında tespit edilmiş olması nedeniyle, Üniversitemiz Sınav Kurulu Başkanlığınca Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünden (SAUSEM) sınava ilişkin rapor istenmiş olup Üniversitemiz Sınav Kurulu Başkanlığına sunulan raporların incelenmesinde yukarıda belirtilen hususlar dışında adayların bir kısmının da  soru kitapçıklarında bulunmayan “e” şıkkını optik formda “d” şıkkı  (son şık) olduğunu düşünerek “e” şıkkını işaretledikleri görülmüştür.

Sınav Kurulumuzca yapılan değerlendirme toplantısı sonucunda, yukarıda sayılan nedenlerden dolayı, yapılacak ölçme ve değerlendirmenin sağlıklı olmayacağı, sınav sonuçlarının doğruyu yansıtmayacağı kanaatine varılmıştır. Bu nedenle ilgili protokol çerçevesinde 21.11.2020 tarihinde yapılan 2020-ÜGYS sınavının geçersiz sayılarak iptal edilmesine karar verilmiş olup, 21.11.2020 tarihli sınav için başvuruları kabul edilen adayların (Şef, Koruma ve Güvenlik Şefi, Memur ve Şoför) yazılı sınavı herhangi bir yeni müracaat yapılmasına gerek kalmaksızın Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (SAUSEM) tarafından 15.12.2020 tarihinde Saat:12:00’de yeniden yapılması Üniversitemiz Sınav Kurulunca uygun bulunmuştur.

NOT: Mücbir sebepler nedeniyle sınav tarih ve saatinde bir değişiklik olması halinde ayrıca Üniversitemiz internet sayfasından duyuru yapılacaktır.

 

                Bursa Uludağ Üniversitesi
Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı
                            Sınav Kurulu                                    

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Kas-2020 13:04]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [27-Kas-2020 13:22]

Duyuru Görüntüleme : [3.555]