BUÜ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI BAŞVURU SONUÇLARI

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği gereğince ilan edilen ve 07-18 Eylül 2020 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile karşılıklı imzalanan protokol çerçevesinde on-line olarak gerçekleştirilen başvurular Sınav Kurulu Başkanlığınca incelenmiş ve karara bağlanmıştır.

Üniversitemizdeki İdari Personel İçin Görevde Yükselme Yazılı Sınavı (2020-ÜGYS)  Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 21 Kasım 2020 tarihinde Saat 10:00'da Bursa Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlık Binasında yapılacaktır. Sınav salon bilgileri adaylara daha sonra Üniversitemiz Web sayfasından duyurulacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup, kişilere ve birimlere ayrıca yazı ile bildirilmeyecektir.

- BAŞVURU SONUÇLARI

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular