BUÜ SUAM SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI Boş Kalan Pozisyonların Kura Sonucu

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI

BOŞ KALAN POZİSYONLAR İÇİN ASİL VE YEDEK ADAY LİSTELERİ
5 KİŞİLİK TEMİZLİK GÖREVLİSİ)

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere  4857 sayılı İş Kanunu ve 09.08.2019 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri gereğince, Kurumumuz ve İŞKUR birlikteliğiyle yapılan ilan üzerine alınan başvurular arasından gelmeyen (Temizlik Görevlisi) adayların yerine yeni aday belirlemesi için, 10.09.2020 tarihinde 17. Noter tarafından kura çekilmiştir.

Belirlenen 5 Asil, 10 Yedek adayın isimleri aşağıda bildirilmiştir.

Asil ve Yedek Aday Listesi

Asil adayların 15.09.2020 tarihine kadar ilanımızda belirtilen evrakları hazırlayarak Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi 4D Personel Bürosuna şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Belirlenin süre içinde başvuru yapmayanlar haklarından feragat etmiş kabul edilecektir.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

4D SÜREKLİ İŞÇİ Birimi’ne teslim edilmesi gereken belgeler:

1-Dilekçe  (Dilekçe örneği için tıklayınız)
2-Fotoğraf (3 adet)
3-Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
4-Yerleşim yeri (ikametgâh) belgesi (E-devlet üzerinden alınan kare kodlu belge kabul edilecektir)
5-Adli sicil kaydı (E-devlet üzerinden alınan kare kodlu belge kabul edilecektir)

6-Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi ile E-devlet üzerinden alınan Mezuniyet Belgesi (aslı veya noterden onaylı sureti ya da Kurumumuzca aslı görülerek onaylanmış sureti)
7-Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite veya Sağlık Bakanlığı Hastanelerinden alınmalıdır. Özel hastanelerden alınan Sağlık Kurulu Raporları kabul edilmeyecektir. Adayların Sağlık Kurulu Raporunu belirtilen tarihler arasında teslim etmeleri gerekmektedir. Sağlık Kurulu Raporunu hazırlamakta geciken adaylar mutlaka göreve başlamadan önce teslim etmeleri gerekmektedir. Göreve başlama tarihi daha sonraki duyurularda ilan edilecektir)
8-Askerlik durum belgesi (E-devlet üzerinden alınan kare kodlu belge kabul edilecektir)

9-Sigortalı hizmet dökümü (E-devlet üzerinden alınan kare kodlu belge kabul edilecektir)

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [11-Eyl-2020 11:12]