Otomotiv sektörüne yönelik kariyer planlaması
 Otomotiv sektörüne yönelik kariyer planlaması

Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Servisi Koçaslan Firması Yetkililerinin organize ettiği Otomotiv Mühendisliği/Teknolojisi öğrencilerine yönelik sektör öğrenci buluşmaları kapsamında "Otomotiv sektörüne yönelik kariyer planlaması" ve Otomotiv Mühendisliği Bölümü ile muhtemel işbirliklerinin görüşüldüğü ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Koçaslan Otomotiv şirketi Genel Müdürü Yakup KOÇASLAN, Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökhan SEVİLGEN, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Otomotiv Teknolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rıdvan ARSLAN ve Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emre BULUT ve öğretim elemanlarının katıldı.
Koçaslan Genel Müdürü Yakup KOÇASLAN Otomotiv Mühendisliği Bölümü öğrencilerine tecrübelerini aktaran konuşmasının ardından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Başta Doğuş otomotiv Scania Yetkili Satıcısı ve Servisi Koçaslan Firması Genel Müdürü Yakup Koçaslan olmak üzere Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş. Yetkililerine organizasyona gösterdikleri ilgi ve katkılardan dolayı teşekkür ederiz. 

Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [04-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [343]