Bursa Uludağ Üniversitesinde 40 yılı aşkın süredir başarılı hizmetlerinden dolayı Prof.Dr. Ali SÜRMEN Hocamıza teşekkür eder, emeklilik yaşamında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü, Prof. Dr. Ali SÜRMEN hocamıza emeklillik töreni düzenlemiştir.
Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr Adem AKPINAR ve Dekan Yardımcıları Prof Dr.Fatih ÇAVDUR ve Doç.Dr.Neyir ÖZCAN "ın katılımlarıyla gerçekleşen törende Otomotiv Mühendisliği Bölümü adına Bölüm Başkanı Prof Dr Gökhan SEVİLGEN 'in Plaket takdim etmesinin ardından Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Adem AKPINAR Prof.Dr.Ali Sürmen Hocamıza Emeklilik anı belgesini takdim etti. Prof.Dr.Recep YAMANKARADENİZ, Prof.Dr. İrfan KARAGÖZ, Prof.Dr.Atakan AVCI, Prof.Dr. Muhsin KILIÇ, Prof. Dr. Fatih KARPAT, Prof.Dr. Akın Burak ETEMOĞLU, Prof.Dr. M.Ihsan KARAMANGİL,  Prof.Dr. Rıdvan ARSLAN, Dr.Öğr.Üyesi Behiye KORKMAZ ve Dr.Öğr.Üyesi Barış ERKUŞ hocalarımızın görüş ve düşünceleri  ile tören sona erdi.

Haber Tarihi : [21-May-2024]

Haber Görüntüleme : [372]