BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI MEKANİK VE İLERİ MALZEMELER ARAŞTIRMA GRUBU'NDAN YENİ BİR TÜBİTAK PROJE BAŞARISI

Başvurusunu gerçekleştirdiğimiz 522011 No’lu projemiz, TÜBİTAK-TEYDEB-1505 Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı tarafından kabul edilerek desteklenmesine karar verilmiştir.  DİTAŞ Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik A.Ş.'nin Müşteri Kuruluş olduğu projemizde sözleşme süreçlerini tamamlayarak çalışmalara başladığımızı sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.
Proje yürütücüsü UMİMAG kurucu ve başkanı değerli hocamız Prof. Dr. Murat YAZICI ve Müşteri Kuruluş DİTAŞ Doğan Yedek Parça İmalat Ve Teknik A.Ş. adına Proje Sorumlusu Arge Müd. Sn. Güray Çakır koordinasyonu ile gerçekleştirilecek olan projemiz, elektrikli ve hibrit araçlarda menzil artışı için açtırılmış ve termoplastik matrise göre uyumlaştırılmış elyaf takviyeli termoplastik kompozit, dövme çelik malzemeye ikame çeki kolu geliştirilmesini hedeflemektedir.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-Haz-2022]