Stajer Öğrenci talebinde bulunan firmalar ile ilgili duyurular (17.02.23)

Duyuru : (17.02.2023)

Staj Yapacak Öğrencilerimizin dikkatine

Değerli Öğrenciler

 İBRAŞ Bursa Kestel’de faaliyet gösteren ve kauçuk ve plastik otomotiv parçaları üreten bir firmadır. Kurumda uygulanacağı bildirilen Ib-Rush Forward stajyer programı kapsamında uzun dönem (2. Dönem boyunca ve yaz dönemi de ilave olabilecek şekilde) staj yapacak öğrenciler için aşağıda nitelik tanımları yapılmış 4 kontenjan bulunmaktadır. Kurum ön mülakatla stajyer alacaktır. Mülakat ve staj başlangıç tarihleri ile ilgili bilgilendirme amacı ile öğrencilerin ivedilikle firma ile irtibat kurmaları gerekmektedir. Bursa dışında olan öğrenciler için çevrimiçi mülakat imkanı vardır.

Stajların Proje II veya Bitirme Projesi nitelikli olabileceği Firma ile teyit edilmiştir. Başarı durumunuzu da belirten bir CV ile aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanarak Cansu Dağlar Hanımla direkt irtibat kurabilirsiniz.

Firmanın Bursa’nın batı yakasına (Görükle, Özlüce) servisi bulunmaktadır.

Stajyer alınacak birimler: 

Ar-Ge Birimi’ne 1 Öğrenci

Mühendislik Birimi’ne 1 Öğrenci

BT Birimi’ne 1 Öğrenci

Üretim Birimi’ne 1 Öğrenci

 Öğrenciden mülakata gelirken yanında getirmesi gereken belgeler;

  1. İlgili Okul Staj Sözleşmesi
  2. İlgili okulun yapmış olduğu SGK Giriş Bildirgesi

İletişim bilgileri:

cansu.daglar@ibras.com.tr

Telefon: +90 224 371 22 66
 

Duyuru :

İbraş Kauçuk Otomotiv Yan San. ve Tic. A.Ş. firmasında 4. Sınıf 2. Dönem uzun dönem staj programı kapsamında öğrenci talebi bulunmaktadır. Başarı düzeyi yüksek olan ve potansiyel gösterebilecek öğrenciler kurumda staj sonrasında çalışma fırsatı bulabilecektir. Ar-Ge bölümü için 2, Mühendislik bölümü için ise 2 öğrenci talebi bulunmaktadır.

 İlgili firmada staj yapmak isteyen öğrencilerin Prof. Dr. Rukiye ERTAN ve Doç. Dr. Zeliha KAMIŞ KOCABIÇAK ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

 Duyuru :

Dünyanın önde gelen otomotiv firmalarından DELPHI' nin bir alt kuruluşu olan ve İzmir Ege Serbest Bölgesi’ nde otomotiv yan sanayii olarak faaliyet gösteren BorgWarner firması bünyesinde Aftermarket organizasyonu Teknik Destek birimi için stajyer alımı planlanmaktadır. Bununla ilgili olarak firmada uzun dönem zorunlu staj yapmak isteyen öğrenciler sgulser@borgwarner.com adresine cv’ lerini mail olarak gönderebilirler.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [01-Şub-2023 11:42]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [20-Şub-2023 15:06]

Duyuru Görüntüleme : [1.263]