Mezuniyet Töreni

2019-2020 Bahar Dönemi sonunda mezuniyet aşamasına gelen 2016-2017 Ders Planına bağlı lisans programı öğrencilerimiz için  COVID-19 nedeni ile yüz yüze gerçekleştiremeyeceğimiz bir mezuniyet töreni yerine geçmek üzere yapılacak bir sanal etkinlik için öğrencilerimizin resim ve video kayıtlarını göndermeleri istenmektedir. 

Bölüm bazında hazırlanacak sanal etkinlik sunumu için resim ve video göndermek zorunlu olmayıp, sunumda bu durumdaki öğrencilerin sadece isimleri görünecektir.
Hazırlanacak sunum sadece Mühendislik Fakültesi ve Bölüm web sayfalarına yüklenecek olup, video-sunum olarak izlenebilmesi, indirilip, kaydedilebilmesi mümkün olacaktır.
Lütfen izleyen bölümde sizden istenecekleri form üzerinden 26 Temmuz 2020 Pazar günü 23:59'a kadar gönderiniz. Hazırlanacak Sunum Ağustos ayı içinde yayınlanacaktır.
Kişisel bilgilerinizin güvenliği açısından formu doldururken  @ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adresiniz ile Google da oturum açmanız istenecektir. Başka bir Google hesabınız üzerinden bu formu yüklemeyiniz. Form mezun durumunda olan öğrencilerin ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerine gönderilecektir.

Yükleyeceğiniz verilerinizin Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından nasıl kullanılacağına dair bu formun en sonunda verilen Sorumluluk Beyanını okuyup, kullanımı için onay vermeniz beklenmektedir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Tem-2020 21:26]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [18-Tem-2020 21:27]

Duyuru Görüntüleme : [819]