DERSLERİN UZAKTAN ERİŞİM İLE VERİLMESİ (30.03.2020)

DERSLERİN UZAKTAN ERİŞİM İLE VERİLMESİ

Değerli Öğrenciler,

Bölümümüzde verilmekte olan lisans ve lisansüstü derslerin teorik kısımları, 30 Mart 2020 tarihinden itibaren 9 Hafta süre ile uzaktan erişim ile verilecektir.

Öğrencilerin dersleri ile ilgili dersin öğretim üyesi tarafından kendilerine UKEY üzerinden e-posta ile iletilen duyurulara dikkat etmeleri gerekmektedir.

Uygulamalı dersler ise, COVID-19 ile ilgili tedbirler sona erdikten sonra hazırlanacak telafi programları ile yapılacaktır. COVID-19 ile ilgili tedbirler sona erdikten sonra uygulamalı derslerin (Bitirme Projesi, Otomotiv Mühendisliği Projesi II, Seminer vb.) telafisi için her bir programa göre yoğunlaştırılmış akademik takvim hazırlanacağına dair Üniversitemizin Senato Kararı ektedir.

Öğrencilerin dersleri ile ilgili dersin öğretim üyesi tarafından kendilerine UKEY üzerinden e-posta ile iletilecek ve Bölüm Başkanlığı tarafından Bölüm web sayfasında ilan edilecek duyurulara dikkat etmelerini önemle rica ederiz.

Bölüm Başkanlığı

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular