Yaz Öğretiminde Üniversitemizden Ders Alan Misafir Öğrencilerin Başarı Durumları

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi kapsamında Üniversitemizden ders alan misafir öğrencilerin, başarı durumlarını gösterir not listesine (Excel/PDF formatında) aşağıda belirtilen bağlantı adresinden ulaşabileceklerdir.

Üniversitelerin "Öğrenci İşleri Daire Başkanlıklarına" not durumları 20.09.2022 tarih ve 74007 sayılı resmi yazıyla ayrıca gönderilmiştir.

Not Durum Bilgileri için TIKLAYINIZ.

AÇIKLAMA:

Ancak, Açıköğretim Fakültelerinde kaydı bulunan bazı öğrencilerin Üniversite bilgilerinde "Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi" isimlerinin yer alması nedeniyle öğrenci taramalarında bu durumunda göz önünde bulundurulması önem arz etmektedir.

İlgililere duyurulur!

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular