Projemizin Bölgesel Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Okulumuz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Koray Aki koordinatörlüğünde Teknolojik Dönüşüm ile Geleceği Yakalıyoruz isimli Cevher Hibe Programı tarafından desteklenen projemizin ilk tanıtım toplantısı Orhangazi Bölgesinin önde gelenleri, proje iştirakçileri ve proje ortağının katılımları ile gerçekleştirildi. Proje Bursa Coşkunöz Eğitim Vakfı tarafından finanse edilen Cevher Hibe Programı kapsamında 102 proje arasından seçilerek 12 Aylık süreç boyunca destek almaya hak kazanmıştır. Proje kapsamında Sanal Gerçeklik konusu ön planda olmak üzere eğitimler düzenlenecek, gerekli donanımsal ihtiyaçlar karşılanacak çıktı olarak ise lise ve myo öğrencileri için müfredat hazırlanması planlanmaktadır.

Projenin ilk tanıtım toplantısına Orhangazi Yeniköy Asil Çelik MYO Müdürü Prof. Dr. Yahya Ulusoy, Orhangazi Belediye Başkan yardımcısı Aydın Sancar, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri ile OYAÇ MYO öğretim elemanları katılım sağlamıştır.

Projenin ilk toplantısı aynı zamanda yerel basında da yer almıştır:

Haber Tarihi : [17-Mar-2023]

Haber Görüntüleme : [517]