Dekanla Bir Kahve günü çerçevesinde Fakülte Yönetimi öğrencilerle biraraya geldi.

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı tarafından, periyodik olarak Fakültemizdeki tüm bölümlerden rastgele seçilen öğrencilerle, görüş alışverişinde bulunulmak üzere toplantılar düzenlenmesi kararı alınmıştır.  Makine Mühendisliği bölümü öğrencileriyle ilki gerçekleştirilen toplantıda eğitim, sınavlar, altyapı, pratik çalışma olanakları, fiziki ve sosyal imkanlar değerlendirildi.  Akreditasyon, değişim programları, öğrenci kulüpleri faaliyetleri, öğretim elemanı-öğrenci ilişkilerinin mevcut durumu ve sahip olduğu önem ele alındı. Akademik ve kişisel gelişimin eşzamanlı yürümesi gerektiği dile getirilerek, mühendis unvanının ifade ettiği sorumluluk bilincinin yanısıra toplum ve insanlık üzerinde mühendisliğin yönlendirici rolü üzerinde duruldu.

Genç mühendis adaylarına toplantıda ele alınan konulara gösterdikleri hassasiyet ve verdikleri değerli geribildirimler için teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [22-Kas-2019]

Haber Görüntüleme : [1.566]