AKADEMİSYENLERİMİZE 1 ALTIN 3 BRONZ MADALYA
 AKADEMİSYENLERİMİZE 1 ALTIN 3 BRONZ MADALYA

Fakültemiz Akademisyenleri TEKNOFEST kapsamında İstanbul’da düzenlenen ISIF 2019 Fuarı ve Moskova’da gerçekleştirilen Archimedes 2019 Buluş ve Patent Fuarı’ndan madalyalarla döndüler.

Fakültemiz  Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Emir Dirik ile danışmanlığını yaptığı doktora öğrencisi Araş. Gör. Ahmet Karaküçük’ün ‘Anonimleştirme Sistemi ve Dijital Görüntüler İçin Yöntem’ projesi de ISIF’19 Fuarı’nda altın madalyaya Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğr. Gör. Dr. İsmail Tekin ‘Araçlar için hız ölçüm sistemi’ başlıklı patenti ile bronz madalyaya layık görüldü.

Moskova’da bu yıl 22.si düzenlenen XXII Moscow International Salon of Inventions and Innovative Technologies “Archimedes”  isim 2019 Buluş Fuarı’nda ‘Nano Liflerle Yapışma Bariyeri’ başlıklı buluşları ile bronz madalya Fakültemiz Tekstil Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esra Karaca, Veteriner Fakültesi Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gözde Özalp ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Araş. Gör. Dr. Şerife Şafak bronz madalyaya layık görüldü.

 

 

 

 

   

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Eyl-2019]

Haber Görüntüleme : [1.319]