Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projesi

Değerli Öğrencimiz,

Lisans son sınıf öğrencilerinin akademik danışmanları rehberliğinde TUSAŞ uzmanlarının da sanayi danışmanı olarak görev aldığı “Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projesi” faaliyetlerine destek verilmektedir. Bu çalışmalar ile TUSAŞ'ın stratejik ihtiyaçları doğrultusunda insan kaynağı yetiştirilmesine, geleceğin mühendislerinin çok taraflı araştırmalarda yer almasına ve yeteneklerinin gelişimine katkıda bulunulması amaçlanmaktadır.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı için TUSAŞ Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri konularına ve başvuru ilanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Başvuru için gerekli bilgi ve belgeler aşağıda belirtilmiştir:

Başvurular 15 Ağustos 2019 - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında TUSAŞ’a yapılacaktır.

Siz Değerli Öğrencilerimizi, bu konuda Danışman Hocalarınıza başvurmaya davet ediyoruz.

Haber Tarihi : [20-Eyl-2019]

Haber Görüntüleme : [1.105]