"OTOMOTİVİN GELECEĞİ TASARIM YARIŞMASI" Başvuruları Başladı

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

"OTOMOTİVİN GELECEĞİ TASARIM YARIŞMASI" Başvuruları başladı.

"Otomotiv Ar-Ge Proje Pazarı ve Komponent Tasarım Yarışması" bu sene yepyeni bir kimlikle 8. Kez düzenlenecektir.

Otomotiv Endüstrisi İhracatları Birliği (OİB) tarafından, T.C. Ticaret Bakanlığı Desteği ve Türkiye İhratcatçılar Meclisi Koordinatörlüğü ile 9-10 Mayıs 2019 tarihinde Sabancı Üniversitesi'nde düzenlenecektir.

Yarışma genel tasarıma; yani bütünsel bir bakış açısıyla görsel araç tasarımı, otomotiv endüstrisindeki komponent (parça ve aksam) ve teknik tasarıma odaklanıyor. Sürücü ve yayaların güvenliği için tasarlanabilecek parçalar, batarya ve piller, araçtaki tüm elektronik, mekanik aksam, yenilenebilir enerji ve çevreci yaklaşımlar ile ergonomi, emniyet, enerji gibi temaları içeren özgün ve yenilikçi ticarileştirilebilir projeler yarışma kapsamında değerlendirilecektir.

Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışmasında katılımcılara toplam 250 bin TL ödül dağıtılacak olup bu kapsamda yarışmanın birincisine 70 bin TL, ikinciye 60 bin TL, üçüncüye 50 bin, dördüncüye 40 bin TL ve beşinciye 30 bin TL ödül verilecektir.

Elektronik ortamda kayıtların sona ermesi: 29 Mart 2019
Online Jüri Değerlendirmeleri: 8-12 Nisan 2019