.

TÖREN AKIŞI

Tören 2 ayrı grup şeklinde olacaktır.

Fakültemizin tüm veli ve misafirlerinin tören salonunda, kapasite sınırı nedeniyle birlikte bulunabilmesine imkan yoktur. Bu nedenle aşağıda belirtilen 2 farklı saatte sadece ilgili bölümlerin veli ve misafirleri tören salonuna alınacaktır.

Böylece ilk grupta sadece belirtilen bölümlerin veli ve misafirleri salona alınacak tören tamamlandıktan sonra salon boşaltılacaktır. Benzer şekilde 2. grup için belirtilen saatte sadece belirtilen bölümlerin veli ve misafirleri salona alınıp tören tamamlanacaktır. BELİRTİLEN SAATLERİN DIŞINDA SALONA GİRİLMEMESİ rica olunur.

15:00 - 17:00    - Çevre Müh. + Otomotiv Müh. + Bilgisayar Müh. + Makine Müh.

- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı - Yemin - Protokol konuşmaları

- Fakülte derece öğrencilerinin ilanı

- Bölüm derece öğrencilerinin ilanı - Anı belgesi - Kep atma

18:00 - 20:00 - Tekstil Müh. + İnşaat Müh. + Endüstri Müh. + Elektrik-Elektronik Müh.

- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı - Yemin - Protokol konuşmaları

- Bölüm derece öğrencilerinin ilanı - Anı belgesi - Kep atma