PROF. DR. GÜNEŞ YILMAZ'IN EMEKLİLİK TÖRENİ
 PROF. DR. GÜNEŞ YILMAZ'IN EMEKLİLİK TÖRENİ

PROF. DR. GÜNEŞ YILMAZ'IN EMEKLİLİK TÖRENİ

Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güneş YILMAZ için emeklilik töreni düzenlenmiştir. Yemekli düzenlenen törene Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Adem AKPINAR, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanları ve idari personeli, Hocamızın özel sektörde çalışan öğrencileri ile Prof. Dr. Güneş YILMAZ'ın değerli eşi katıldı.

Otomotiv Mühendisliği Bölümü Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene ise, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Adem AKPINAR, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih ÇAVDUR ve Fakültemiz akademik ve idari personeli katıldı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen törende Prof. Dr. Güneş YILMAZ Hocamıza Dekanımız tarafından Plaket ve Emeklilik anı belgeleri ile Emekli Öğretim Üyesi Kimlik Kartı takdim edildi. Fakültemizden Öğretim Üyelerimizin Prof. Dr. Güneş YILMAZ hocamızla ilgili anıları ve görüşlerinin paylaşılmasından sonra tören sona erdi.

Fakültemize hem idari hem de akademik değerli katkılarından dolayı Prof. Dr. Güneş YILMAZ Hocamıza teşekkür eder, emeklilik yaşamında sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür dileriz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [141]