Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Fakültemize yeni atanan araştırma görevlileri ile kahvaltıda buluştu.

Kahvaltı esnasında Araştırma Üniversitelerinden, Üniversitelerin bazı kriterlere dayanarak YÖK tarafından sıralandığından ve bu sıralamada Üniversitemizin pozisyonundan bahsedildi. Bu sıralamada Mühendislik Fakültesi’nin rolüne vurgu yapılarak bu yönde yeni Araştırma Görevlilerinin hem akademik kariyerleri hem de Üniversitemizin Araştırma Üniversitesi hedefleri doğrultusunda çalışmalarını yürütmeleri yönünde bir beklentinin olduğuna vurgu yapıldı. Bu vesile ile, tekrardan yeni ataması yapılan bütün Araştırma Görevlilerimize akademik hayatlarında başarılar dileriz.

Haber Tarihi : [22-May-2024]

Haber Görüntüleme : [391]