PROF. DR. ALİ SÜRMEN'İN EMEKLİLİK TÖRENİ

Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali SÜRMEN için Otomotiv Mühendisliği Bölümü Konferans Salonunda emeklilik töreni düzenlenmiştir. Törene Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Adem AKPINAR, fakültemiz dekan yardımcıları Prof. Dr. Fatih ÇAVDUR ve Doç. Dr. Neyir ÖZCAN SEMERCİ, Fakültemiz akademik ve idari personeli ile Prof. Dr. Ali SÜRMEN'in değerli ailesi katıldı.
Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen törende Prof. Dr. Ali SÜRMEN Hocamıza Dekanımız tarafından Plaket ve Emeklilik anı belgeleri ile Emekli Öğretim Üyesi Kimlik Kartı takdim edildi. Fakültemizden Öğretim Üyelerimizin Prof. Dr. Ali SÜRMEN hocamızla ilgili anıları ve görüşlerinin paylaşılmasından sonra tören sona erdi.

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde 40 yılı aşkın süredir yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı Prof. Dr. Ali SÜRMEN Hocamıza teşekkür eder, emeklilik yaşamında sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür dileriz.

Haber Tarihi : [22-May-2024]

Haber Görüntüleme : [421]