.

"TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” 2023/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre, Fakültemizde 2 proje desteklenmeye layık görülmüştür. Proje desteği alan öğrencilerimizi ve öğrencilerimizin akademik ve sanayi danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz."

Bölümü Akademik Danışman Sanayi Danışmanı Öğrenci Konu Başlığı
Makine Mühendisliği Araş.Gör. Oktay ÇAVUŞOĞLU  OXODES Teknoloji Tuğçenur ÖZDEMİR Kaynaklı Paslanmaz Çeliklerde Titreşim ile Kalıntı-Gerilim Gidermenin Etkisinin İncelenmesi
Makine Mühendisliği Araş.Gör. Mert Ali ÖZEL FEV Türkiye Emirhan KOÇ Hidrojen Yakıt Pili ve Süpe rkapasitör Tabanlı Elektrik Motorlu Uça kTahrik  Sistemi

İlgili Link İçin Tıklayınız..