Yeni Mühendislerin Mezuniyet Heyecanı

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni 23 Haziran 2023 tarihinde düzenlendi. Mezuniyet törenimize katkı sağlayan Üniversitemizin üst yönetimine, Daire başkanlıklarımıza, fakültemiz tüm akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize, ailelerine ve törenimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca Fakültemiz mezuniyet töreni için sağlamış oldukları destek ve katkılardan dolayı Çevre Mühendisleri odası Bursa Şube Başkanı sayın Sevim KARCACIOĞLU ve Yönetim Kurulu üyelerine, Fakültemiz Tekstil Mühendisliği Bölüm öğrencilerine sağlamış oldukları destek ve katkılarından dolayı Marsala Tekstil Kurumsal İletişim ve Marka Müdürü Güler UĞURLU ve Tekstil Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Hale KAYA GÜLER’e teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [23-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : [1.366]