ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇALIŞMALARINDAN...
 ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇALIŞMALARINDAN...

ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇALIŞMALARINDAN...

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan "How can we Utilize Machine Learning and Artificial Intelligence to Cope with the COVID-19 Pandemic?", "Breakthrough to Improve Lifespan of Electronic Devices" ve "Stories from Teknofest" başlıklı posterlere aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

How can we Utilize Machine Learning and Artificial Intelligence to Cope with the COVID-19 Pandemic?

Breakthrough to Improve Lifespan of Electronic Devices

Stories from TEKNOFEST

 

Merhaba Saygıdeğer Hocalarımız ve Sevgili Arkadaşlar,

Bizler geleceğin mühendisleri olarak COVID-19 pandemi sürecinde, online eğitimde kendimizi geliştirmek, farkındalık sahibi olmak ve yeni fikirler üretmek için okuduğumuz makalelerden öğrendiğimiz yeni bilgilerin yanı sıra Communication Skills ve Mesleki İngilizce 1 derslerinde gelişmelerini yakından takip ettiğimiz ‘Pandemide Yapay Zekanın Önemi’ ve ‘Elektronik Aletlerin Ömürlerinin Uzatılması’ konuları ile ilgili posterler hazırladık. Bu senemizin online olmasına rağmen iletişimi kuvvetli bir takım olup güzel işler çıkardığımızı düşünüyoruz. Umarız ki herkes için bilgilendirici ve faydalı olur.
Bütün desteklerinden dolayı başta Neslihan ÖNDER ÖZDEMİR hocamıza, Mühendislik Fakültesi Yönetimine  ve emeği geçen diğer bütün hocalarımıza teşekkür eder, sizlere de iyi okumalar dileriz.

Büşra Şevval TÖNBOL
Selvi DİRİL
Sümeyra YILDIRIM
Ahmetcan TUNCA

Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-Haz-2021]

Haber Görüntüleme : [2.660]